O NAMA

Hidro inžinjering d.o.o. je tvrtka sa sjedištem u Rijeci, osnovana 2003. godine, kako bi upotpunila sve veće potrebe tržišta i brodarskih kompanija za tvrtkama specijaliziranim u podvodnim pregledima, podvodnim radovima te spašavanju i vađenju olupina u vodama i morima širom svijeta.

Naša je misija unaprijediti postojeće standarde i postaviti nove, podići kvalitetu usluge shodno današnjim tehnologijama, nastojeći održati visoku razinu profesionalnosti i kvalitetan odnos s korisnicima naših usluga i dobavljačima.
Tijekom godina, tvrtka se razvila i specijalizirala za različite podvodne radove na plovnim objektima, podmorskim instalacijama, brodogradilištima, lukama te marinama, koristeći pritom po potrebi i tešku ronilačku opremu za urone i radove na dubinama većim od 100 metara.
Shodno tome Hidro inžinjering je odobren od svih vodećih svjetskih certificirajućih registara/društava: American Bureau of Shipping (ABS), Bureau Veritas (BV), Det Nordske Veritas i Germanish Lloyd (DNV-GL), Hrvatskog Registra Brodova (CRS), Lloyd Register (LR), i talijanskoga Lloyda (RINA). Ova su odobrenja garancija brodarskim kompanijama za uštedu vremena i novca, obzirom da se većina radova, pregleda te manjih hitnih zahvata obavlja promptno u lukama, na sidrištima ali i na otvorenim morima.
U svojih četrnaest godina postojanja, Hidro inžinjering je svoje respektabilno iskustvo stjecao sudjelujući na velikim projektima na Jadranu kao i širom svijeta surađujući s vodećim svjetskim “off-shore“ tvrtkama kao što su: Mammoet, Mammoet Salvage, Multraship, Micoperi i drugi. Svojim vrlo pofesionalnim i stručnim pristupom svakom poslu tvrtka je stekla ugled u međunarodnom svijetu podvodnih radova i kontinuitet u zauzetosti svojih kapaciteta.
Direktor:
Daniel Pavlović

Preporuke